IDENTIC vinner stor offentlig upphandling med SL

IDENTIC har vunnit flera stora offentliga upphandlingar med Stockholms Lokaltrafik (SL), via Trafiknämnden inom Stockholms läns landsting, för uppgradering av busstankningssystem på tre SL-ägda bussdepåer i Stockholm. De tre upphandlingarna avser totalentreprenad för en omfattande uppgradering och utbyggnad av busstankningshallar och bränslerelaterad infrastruktur på tre enskilda bussdepåer i Botkyrka, Tyresö och Norrtälje. Kontrakten har ett sammanlagt ordervärde på 11 MSEK, och arbetet som påbörjas under 2019 kommer att fortlöpa under de kommande två åren.

– Vi är otroligt glada över att ha vunnit dessa offentliga upphandlingar och tacksamma för förtroendet från SL. IDENTIC har haft ett nära samarbete med kollektivtrafiken i Stockholm under många år och vi ser fram emot att leverera dessa uppgraderingsprojekt i Botkyrka, Tyresö och Norrtälje. Projekteten innehåller flera produkter från vårt intelligenta depåsystem, och dessa moduler garanterar att bussarna på de aktuella bussdepåerna fortsätter att tankas med IDENTICs tillförlitliga och miljövänliga spillfria tankningssystem, säger Richard Holt, VD hos IDENTIC AB.

För ytterligare information kontakta:
Richard Holt – VD, IDENTIC AB
Telefon: +46 8 409 120 00
e-mail: richard.holt@identic.se