Transdev väljer ID Link Cloud från IDENTIC

Transdev Sverige AB har valt att använda IDENTICs ID Link Cloud-lösning för lagring och hantering av tankningsdata från deras två nya bussdepåer i Märsta och Vallentuna.2018 vann Transdev SLs upphandling av ett 10-årigt avtal för busstrafiken i  Märsta, Sigtuna och Upplands Väsby och för Vallentuna under knappt två år. Sedan trafikstarten i juni 2019 används IDENTICs spillfria påfyllningssystem vid depåerna i Märsta och Vallentuna.

All transaktionsdata som genereras av IDENTICs tankningsterminal laddas upp kontinuerligt till ID Link Cloud-databasen. Detta garanterar en extremt hög pålitlighet och säkerhet. ID Link Cloud ger tillgång till en Sync Export Service, som Transdev använder för att automatiskt importera tankningsdata till sina interna programvarulösningar. Data från andra Transdev-verksamheter i Sverige dirigeras nu också till samma ID Link Cloud-tjänst, vilket ger ytterligare effektivitet för Transdev i Sverige.

IDENTIC använder Microsoft Azure®-plattformen och dess samling av integrerade molntjänster för att leverera maximal skalbarhet, tillgänglighet och säkerhet för ID Link-databasen och applikationsprogramvaran. Dessa molntjänster tar bort behovet av att en operatör har behov av att underhålla ytterligare serverinfrastruktur.

För ytterligare information on ID Link Cloud kontakta:

Richard Holt – VD

IDENTIC AB

Telefon: +46 8 409 120 00

e-mail: richard.holt@identic.se