Tjänster

Nå dina mål snabbare med hjälp från oss på IDENTIC.

Från planering till installation och service

Få ut mest möjliga av din investering genom att planera för modern teknik som förenklar och effektiviserar arbetet på fordonsdepån. Vi kan ge dig all information du behöver redan när du börjar planera och projektera för en ny depå.

Våra servicetekniker hjälper till med installation, underhåll och inspektion av cisterer och rörinstallationer.

Vår support och helpdesk svarar gärna på dina frågor. Tveka inte att kontakta oss när du har frågor eller behöver hjälp med något! Vi finns tillgängliga via telefon eller e-post!

IMG IDENTIC Spill-free + Conventional Refueling Point RME Photo 170329 MT

Utforma depån för maximal effektivitet

Genom att planera och designa tankningplatserna så att de förenklar det dagliga arbetet kan du göra verksamheten mer effektiv och mindre tidskrävande. En enda person kan tanka fler fordon på kortare tid.

Använd automatisk fordonsidentifiering och automatisk registrering av tankning och andra händelser för att spara arbete och undvika fel orsakade av den mänskliga faktorn.

Försäkra dig om att du har tagit med de bästa lösningarna i beräkningen, genom att konsultera oss redan tidigt under planering och prospektering. Rådgivning om vilken lösning som passar er bäst är helt gratis.

Installation

Vi har erfarna installatörer som kan hjälpa dig med installation och driftsättning av alla våra produkter och system. Kontakta oss för att boka installation och driftsättning. Vi har både egen personal och servicepartners som står till ditt förfogande.

Ska du flytta din verksamhet? IDENTIC kan hjälpa dig flytta eller montera ned system, cisterner och tillhörande utrustning.

Service och underhåll

Vi hjälper dig med olika typer av reparationer, underhåll och service, anpassade efter dina behov. Boka besök från våra tekniker och servicepartners direkt när du upptäcker ett problem, så löser vi problemet snarast.

Om du är beroende av en anläggning som har hög tillförlitlighet och minimalt med driftsstörningar rekommenderar vi ett servicekontrakt med förebyggande service och regelbunden inspektion av din anläggning.

Våra servicebilar är alltid fullt utrustade med nödvändiga verktyg och reservdelar för att kunna rycka ut snabbt.

Support och helpdesk

Vår helpdesk är bemannad av välutbildad personal som kan hjälpa dig lösa allt från de allra minsta till mer komplexa problem. De kan också boka in servicebesök om något slutat fungera. Ring eller skicka e-post till:

Telefon: 08-409 120 99
E-post: info@identic.se

Se också

Den smarta depån

Den smarta depån har lösningar för tillförlitlig, effektiv och spillfri tankning, automatisk identifiering av fordon och automatiserad inpassagekontroll.

Fordonssystem

Support för fordonstillverkare angående fordonsmonterade komponenter för identifiering och spillfri tankning.